Sivuston kokoversioon
  • Torstai 19.4.2018
  • Haetaan nimipäiviä

Myllyrannan yläkertaan hyvinvointikeskus

Malla Grönlund antaa vyöhyketerapiaa Uudenkaupungin lisäksi myös Turussa.
Malla Grönlund antaa vyöhyketerapiaa Uudenkaupungin lisäksi myös Turussa.
16.4.2018 klo 11:35

Teija Uitto

Veneilijät tuntevat punaisen Myllyranta-kiinteistön siitä, että rakennuksesta löytyvät pesutilat. Uusikaupunkilaisille talo on tuttu alakerran kalakaupasta.

Nyt Myllyrannan toiseen kerrokseen on syntynyt hyvinvointikeskus, jossa toimii kolme yrittäjää, Johanna Laihonen, Arja Heinomäki ja Malla Grönlund.

– Meillä on täällä vielä vapaana hoitohuoneita. Joukkoomme sopisi hyvin esimerkiksi kosmetologi tai muu kauneusalan yrittäjä, Arja Heinomäki kertoo.

Johanna Laihonen tarjoaa hyvinvointikeskuksessa hierontaa, lymfaterapiaa, ravintoneuvontaa ja personal trainer -palveluja. Arja Heinomäki on fysioterapeutti, lisäksi hän tekee lymfaterapiaa sekä LPG-terapiahoitoja.

Malla Grönlund antaa vyöhyketerapeuttisia hoitoja sekä bemer-terapiaa.

– Opiskelen aromaterapiaa, käytän sitä vyöhyketerapian tukena, hän kertoo.

Uudet tilat on suunniteltu varta vasten hyvinvointikeskukselle. Toisessa kerroksessa on myös pieni kuntosali, jossa esimerkiksi Arja Heinomäki voi näyttää asiakkaille, miten hoitavia liikkeitä voi tehdä.

Malla Grönlund kiittelee Johanna Laihosta, että sai käyttöönsä näin mukavat tilat.

– Hän ehdotti minulle, että tulisin mukaan näihin tiloihin.

Johanna Laihonen ja Arja Heinomäki siirtyivät uusiin tiloihin jo viime vuoden puolella, Malla Grönlund tuli kolmanneksi tiloihin tänä keväänä.

– Lykkäsimme avajaisia, kun odotimme, että myös kaksi muuta hoitohuonetta saataisiin käyttöön. Kun uusia tulijoita ei ollut, päätimme pitää avajaiset yhtä aikaa kun Pakkahuoneen kahvila aloittaa kesäkautensa, Arja Heinomäki sanoo.

Hyvinvointikeskus järjesti avoimet ovet -tilaisuuden viime perjantaina ja ovi kävi tiuhaan. Kysyntää hoidoille siis näyttäisi olevan.