Sivuston kokoversioon
  • Sunnuntai 22.4.2018
  • Haetaan nimipäiviä

Maakuntavaalit

Olisiko viisasta yhdistää Vehmassalon kuntien voimat ja keskittää äänet yhdelle hyvälle henkilölle, jolla voisi olla läpimenon mahdollisuus? Tällainen henkilö voisi olla kunnallisneuvos Launo Valtonen.

Äänestäjien pitäisi unohtaa kuntarajat ja puoluepolitiikka ja keskittyä henkilöön, jolla on ammattituntemus muun muassa sote-asioissa. Valtonen tuntee koko Vehmassalon alueen ja suurimman osan sen asukkaista ja hän tuntee myös Kustavin kesäasukkaat. Kesäasukkaille on suuri etu, jos tällä alueella olisi jatkossakin hyvät terveyspalvelut ja antamalla äänensä tutulle mökkiseudun henkilölle he edesauttaisivat palveluiden säilymistä.

Aikanaan Vehmassalon terveyskeskuksen hallituksen puheenjohtajana Valtonen hoiti tasapuolisesti tehtävänsä hyvin ja yhä edelleen moni puhuu niistä ajoista, kuinka Valtonen kuunteli ihmisten tarpeita ja jos oli puutteita, hän nopeasti puuttui niihin.

En tiedä, enkä ole ollut Valtoseen yhteydessä, että onko hän edes kiinnostunut lähtemään ehdokkaaksi. Toivoisin, että johtotehtävissä olevat kuntien edustajat tarttuisivat tähän ehdotukseeni ja kääntyisivät hänen puoleensa.

Taivassalolainen

Sää